Ladda ner
Windows Media Player 11

Windows Media Player 11

Det ser ut som att Microsoft äntligen har lagt lite möda i rätt riktning och nu utvecklat en mediaspelare som är fylld med funktioner för moderna enheter och integrering med olika typer av innehåll.

Det är så Windows Media Player blev bättre och den är nu en av de bästa mediaspelarna där ute. På så sätt får du tillgång till ditt bibliotek genom enkla och praktiska hanterare medan du samtidigt har tillgång till online-affärer, videor med mera.

En fullfjädrad multimediaspelare för alla slags användare

Det finns massor av saker som Windows Media Player kan göra för dig. Bland de mest grundläggande finner du möjligheten att lyssna på musik från alla slags källor, se på videor i ett brett urval av format och även kopiera spår från skivor för att lägga till dem i din personliga samling. Även om många spelare kan göra allt av det ovan nämnda är det i extratilläggen som programmet sticker ut.

Bland de nyaste och mest spännande funktionerna finns synkroniserings-funktionen som låter dig använda applikationen som en plattform för att föra över multimediainnehåll till dina mobila enheter, smartphones och spelare. På det sättet kan du skicka låtar och videor till såna enheter medan du också bibehåller dina bibliotek synkroniserade mellan dem och din dator.

Windows Media Player integrerar sig själv med olika online-servicer för att ge dig tillgång till en enorm musiksamling som du kan köpa. På så sätt kan detta program ses som ett alternativ till iTunes då det låter dig göra samma sak som Apple-applikationen.

Slutligen är det värt att peka ut att denna mjukvara har ett snyggt och praktiskt interface som lätt hittar och hanterar dina bibliotek. Som du ser är detta ett utmärkt alternativ för dem som vill ha enkelhet och många funktioner för att njuta av sin underhållning. Är du en av dem? Ladda i så fall ner Windows Media Player gratis och börja njuta!

 • Installerwww.programvara.org Downloader
 • LicensFreeware
 • Version11
 • Nedladdningar

  Nedladdningar: 11323


Bedömning www.programvara.org

Denna webbplats valde Norton för att främja online-konsumenternas förtroende. Ladda ner

Om nedladdningen inte startar, välj en spegel nedan: (Free Download)

Web Developer
 • programvara.org kan inte hållas ansvarig för frågor som uppkommer vid hämtning eller användning av dessa program.
 • Vi uppmuntrar dig att avgöra om denna programvara eller din användning är laglig.
 • Även om vi försöker kontrollera programfilerna för virus, kan vi inte garantera 100% att de är rena.
 • För din egen säkerhet alltid kontrollera hämtade filer efter virus, spionprogram och sabotageprogram.

Screenshots

Windows Media Player 11
Tags
 • media player
 • download media player
 • multimedia player
 • listen music
 • watch movies

Windows Media Player är en produkt som utvecklats av Microsoft Corp.. Denna webbplats har inget samband med Microsoft Corp.. Alla varumärken, registrerade varumärken, produktnamn och företagsnamn och logotyper som nämns här tillhör respektive ägare. Vår Download Manager distribuerar den ursprungliga omodifierade programvara erhålls direkt från den webbplats Microsoft Corp., och ändrar inte det på något sätt.

Share: programvara.org

Den programvara du vill hämta hämtas via programvara.org Download Manager för att optimera den allmänna nedladdningshastighet av filen. Först kommer du hämtar programvara.org s downloader och sedan den programvara du begärt hämtas automatiskt. Under tiden kommer vi att visa några stora och fria kommersiella möjligheter som du inte är tvungna att ladda ner. Du kommer att ladda ner en testversion av den begärda programvaran helt gratis.

Den fria erbjuds val är följande:
Enligt ditt system och nationell konfiguration dessa verktygsfälten tillgängliga:

 • Enkel sökning direkt från verktygsfältet
 • Attraktiva spel läggs
 • Massor av intressanta online-tjänster

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Om du installerar ett verktygsfält den nuvarande webbläsare konfigurationen (hemsida, ny flik standard sökmotor,) ändras i enlighet med de alternativ som valts tidigare (gäller webbläsarna Chrome, Firefox och Internet Explorer).

Vi erbjuder också möjligheten att installera några attraktiva erbjudanden med för att få massor av fantastisk shopping rabatter eller erbjudanden av olika produkter.

Skydda din webbläsare från oönskade ändringar

Du kan få de senaste versionerna av dina favorit program medSoftware Updater

Vittalia Installerger dig möjlighet att avinstallera alla erbjudanden om datorn snabbt och enkelt.