Ladda ner
Safari 5.1.7

Safari 5.1.7

Det finns många webbläsare där ute, men få av dem med det väloljade utseende som Safari har. Trogen sina Apple-rötter är det här programmet en fantastiskt snygg plattform med flera valmöjligheter för att surfa på webben på ett annorlunda

Ett nytt sätt att navigera på dina favoritsajter.

Det är viktigt att notera att Safaris bästa särdrag är riktade mot att hjälpa dig surfa på sajter som du redan känner till och älskar. På det sättet får du en Top Sites-modul som kommer att visa dina mest besökta sajter på en mosaikliknande skärm. Därifrån har du tillgång till var och en av dem och tack vare inkluderingen av stjärn-ikoner får du reda på vilka som har uppdaterats sedan ditt senaste besök bara genom en snabb titt.

I tillägg till det får du ett innovativt sätt att gå igenom dina bokmärken importerade direkt från iTunes: Cover Flow-funktionen. Den kommer att visa dig dina sparade sidor i fullt format och du kan växla mellan dem till du hittar den som du vill besöka.

Safari erbjuder dig också flera standardfunktioner för den här sortens program. Du hittar navigering via flikar, ett URL-fält med förifylld text, en organiserad och genomgående surfhistoria och de vanliga inställningarna för att skydda privata data. Webbläsaren stödjer också två av de nyaste teknologierna på Internet (HTML5 och CSS3), vilka hjälper dig medan du går till sidor som utvecklats med de senaste Webb-standarderna.

Slutligen är det värt att notera att Apple har arbetat på att förbättra prestandan hos sin webbläsare och resultaten av det kan absolut ses i Safari. Javascript-motorn är nu snabbare än någonsin och sidor laddar mycket snabbare än tidiare.

Allt av det här kombinerat med minimalistisk och modern design gör Safari till webbläsaren för de personer som ger samma vikt till det yttre likväl som till det inre.

 • Installerwww.programvara.org Downloader
 • LicensShareware
 • Version5.1.7
 • Nedladdningar

  Nedladdningar: 7107


Bedömning www.programvara.org

Denna webbplats valde Norton för att främja online-konsumenternas förtroende. Ladda ner

Om nedladdningen inte startar, välj en spegel nedan: (Free Download)

Web Developer
 • programvara.org kan inte hållas ansvarig för frågor som uppkommer vid hämtning eller användning av dessa program.
 • Vi uppmuntrar dig att avgöra om denna programvara eller din användning är laglig.
 • Även om vi försöker kontrollera programfilerna för virus, kan vi inte garantera 100% att de är rena.
 • För din egen säkerhet alltid kontrollera hämtade filer efter virus, spionprogram och sabotageprogram.

Screenshots

Safari 5.1.7
Tags
 • Safari

Safari är en produkt som utvecklats av Apple Inc.. Denna webbplats har inget samband med Apple Inc.. Alla varumärken, registrerade varumärken, produktnamn och företagsnamn och logotyper som nämns här tillhör respektive ägare. Vår Download Manager distribuerar den ursprungliga omodifierade programvara erhålls direkt från den webbplats Apple Inc., och ändrar inte det på något sätt.

Share: programvara.org

Den programvara du vill hämta hämtas via programvara.org Download Manager för att optimera den allmänna nedladdningshastighet av filen. Först kommer du hämtar programvara.org s downloader och sedan den programvara du begärt hämtas automatiskt. Under tiden kommer vi att visa några stora och fria kommersiella möjligheter som du inte är tvungna att ladda ner. Du kommer att ladda ner en testversion av den begärda programvaran helt gratis.

Den fria erbjuds val är följande:
Enligt ditt system och nationell konfiguration dessa verktygsfälten tillgängliga:

 • Enkel sökning direkt från verktygsfältet
 • Attraktiva spel läggs
 • Massor av intressanta online-tjänster

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Om du installerar ett verktygsfält den nuvarande webbläsare konfigurationen (hemsida, ny flik standard sökmotor,) ändras i enlighet med de alternativ som valts tidigare (gäller webbläsarna Chrome, Firefox och Internet Explorer).

Vi erbjuder också möjligheten att installera några attraktiva erbjudanden med för att få massor av fantastisk shopping rabatter eller erbjudanden av olika produkter.

Skydda din webbläsare från oönskade ändringar

Du kan få de senaste versionerna av dina favorit program medSoftware Updater

Vittalia Installerger dig möjlighet att avinstallera alla erbjudanden om datorn snabbt och enkelt.