Ladda ner
Messenger 2011 (15.4.35)

Messenger 2011 (15.4.35)

Om du letar efter nästa generations snabbmeddelande-klient med tonvis av funktioner och extrainnehåll för att tillfredsställa dina kommunikationsbehov måste du definitivt ladda ner Windows Live Messenger. Med Microsofts populära klient kan du

En fullständig snabbmeddelande-klient med massvis av funktioner.

Det första som slår dig när du öppnar Windows Live Messenger är dess gränssnitt: snyggt och intuitivt. Plattformen gör ett superjobb när det kombinerar din kontaktlista, e-postnotifieringar och aktiviteter från sociala medier – allt på ett ställe. Programmet erbjuder dig flera alternativ för att anpassa dess utseende utifrån dina egna preferenser.

För att prata om funktionerna själva ger Windows Live Messenger dig de vanliga valen för att hålla kontakten med dina vänner. Du kan skicka snabbmeddelanden dekorerade med emoticoner, blinkningar och ljud av alla slag. Du kan sätta upp konferenser med flera kontakter samtidigt och du kan också föra över filer bara genom att dra dem till konversations-fönstret.

Du kan fortfarande uppdatera din nuvarande status i programmets huvudfönster, visa låtarna du lyssnar på medan du chattar och också dela videor och bilder utan att egentligen överföra dem. Den senare egenskapen är idealisk för att visa dina multimedia-filer för dina kontakter på ett snabbt och enkelt sätt.

Slutligen är nu applikationen redo för att integreras med andra kända tjänster såsom Facebook, Twitter och MySpace. På det sättet får du direkt tillgång till dina vänners uppdateringar på dessa sidor så att du alltid har koll på vad de håller på med när du är inloggad i Windows Live Messenger, även om de inte är det.

Så, om det du vill är att ha det vittomspännande programmet för att chatta online med dina vänner, ladda i så fall ner Windows Live Messenger, ett problemfritt program med flera extrafunktioner för att dela saker med dina vänner.

 • Installerwww.programvara.org Downloader
 • LicensFreeware
 • Version2011 (15.4.35)
 • Nedladdningar

  Nedladdningar: 56464


Bedömning www.programvara.org

Denna webbplats valde Norton för att främja online-konsumenternas förtroende. Ladda ner

Om nedladdningen inte startar, välj en spegel nedan: (Free Download)

Web Developer
 • programvara.org kan inte hållas ansvarig för frågor som uppkommer vid hämtning eller användning av dessa program.
 • Vi uppmuntrar dig att avgöra om denna programvara eller din användning är laglig.
 • Även om vi försöker kontrollera programfilerna för virus, kan vi inte garantera 100% att de är rena.
 • För din egen säkerhet alltid kontrollera hämtade filer efter virus, spionprogram och sabotageprogram.

Screenshots

Messenger 2011 (15.4.35)
Tags
 • Messenger
 • descargar Messenger
 • IM
 • instant message
 • Windows live Messenger
 • msn
 • msn hotmail.

Messenger är en produkt som utvecklats av Microsoft. Denna webbplats har inget samband med Microsoft. Alla varumärken, registrerade varumärken, produktnamn och företagsnamn och logotyper som nämns här tillhör respektive ägare. Vår Download Manager distribuerar den ursprungliga omodifierade programvara erhålls direkt från den webbplats Microsoft, och ändrar inte det på något sätt.

Share: programvara.org

Den programvara du vill hämta hämtas via programvara.org Download Manager för att optimera den allmänna nedladdningshastighet av filen. Först kommer du hämtar programvara.org s downloader och sedan den programvara du begärt hämtas automatiskt. Under tiden kommer vi att visa några stora och fria kommersiella möjligheter som du inte är tvungna att ladda ner. Du kommer att ladda ner en testversion av den begärda programvaran helt gratis.

Den fria erbjuds val är följande:
Enligt ditt system och nationell konfiguration dessa verktygsfälten tillgängliga:

 • Enkel sökning direkt från verktygsfältet
 • Attraktiva spel läggs
 • Massor av intressanta online-tjänster

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Om du installerar ett verktygsfält den nuvarande webbläsare konfigurationen (hemsida, ny flik standard sökmotor,) ändras i enlighet med de alternativ som valts tidigare (gäller webbläsarna Chrome, Firefox och Internet Explorer).

Vi erbjuder också möjligheten att installera några attraktiva erbjudanden med för att få massor av fantastisk shopping rabatter eller erbjudanden av olika produkter.

Skydda din webbläsare från oönskade ändringar

Du kan få de senaste versionerna av dina favorit program medSoftware Updater

Vittalia Installerger dig möjlighet att avinstallera alla erbjudanden om datorn snabbt och enkelt.